voordelicht

Bespaar tot meer dan 50% op uw energiekosten

Nu overstappen levert geld op

Greenchoice zorgt financieel voor een geruisloze overgang.

Hikt u aan tegen de investering, ondanks de snelle terugverdientijd en enorme besparing? Dan biedt Voordélicht samen met Greenchoice de oplossing. Als u al klant bent, of overstapt op Greenchoice, dé energieleverancier van 100% groene stroom en groen gas, dan financiert Greenchoice de investering.

 
Greenchoice biedt u minimaal hetzelfde of een lager tarief als uw huidige energie-leverancier, waarbij het actuele tarief natuurlijk wel afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt is.
 
Daarnaast biedt Greenchoice ook allerlei andere voordelen, zoals een gecombineerde factuur. Een klantvriendelijke organisatie.
Greenchoice mag inmiddels vele grote zakelijke klanten tot haar relaties rekenen.
Wilt u meer weten over de filosofie van Greenchoice: www.greenchoice.nl

Hoe werkt het?

Greenchoice financiert de investering inclusief vervangingskosten. Via de energierekening betaalt u dit snel terug. Het bedrag dat u minder betaalt voor het energieverbruik, wordt namelijk gebruikt als aflossing. Uw lasten blijven gedurende terugverdientijd daardoor hetzelfde als voor de vervanging. Daarna profiteert u voor de resterende levensduur van de armaturen/lichtbronnen van de lagere energiekosten. Deze terugverdientijd is per situatie anders. De levensduur is gemiddeld 2 keer langer dan de oude armaturen/lichtbronnen.

 

Greenchoice
 
Op de website van www.greenchoice.nl kunt u meer lezen over alle voordelen die Greenchoice klanten te bieden heeft.
 
Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om zonder liquiditeitsvermindering over te stappen, neemt dan contact met ons op voor een vrijblijvend energiebesparingsplan met een offerte voor uw situatie, klik hier om naar het contact formulier te gaan