voordelicht

Bespaar tot meer dan 50% op uw energiekosten

Missie en Visie

Wij zoeken een goede balans tussen mens, omgeving en economie; rekening houden met het milieu en sociale aspecten zonder dat dit ten koste gaat van welvaart.

 
Voordélicht vindt het  erg belangrijk om invulling te geven aan duurzaam ondernemerschap. Dit doen wij met passie en gedrevenheid door organisaties en bedrijven te helpen met het realiseren van energiebesparingen en hun CO2-uitstoot te verminderen.
 
De oplossingen van Voordélicht besparen erg veel energie en verminderen daarmee in dezelfde mate de CO2 uitstoot. De investeringen worden gemiddeld tussen de 6 en 24 maanden terugverdiend.
 
Voordélicht heeft zich als doel gesteld om dé innoverende partij in Europa te zijn die organisaties en bedrijven helpt om besparingen te realiseren en te voldoen aan de zogenaamd CO2 footprint op het gebied van verlichting, zodat zij een voorsprong kunnen realiseren.
Dit doen wij met een sterke focus via ons netwerk van elektrotechnische installateurs.
 
Wij willen een duurzame relatie creëren met onze relaties. Vanuit onze klantgerichte aanpak willen we alle uitdagingen naar oplossingen vertalen.